Adverteren Nederland

Meer leads meer en omzet uit Nederland met onze SEOtrajecten

We hebben al tientallen ondernemers geholpen om ervoor te zorgen dat hun Google Adwords wél succesvol is. Veel kleinere ondernemers en zzp’ers hebben al geprobeerd een Google campagne op te starten, maar zijn van een koude kermis en diep teleurgesteld teruggekomen.
Dat komt omdat er best wat kennis en kunde voor nodig is om een Adwords campagne succesvol in te richten en te managen. Wij kunnen dat.
Sterker nog: De kans is groot dat u dit nu leest omdat u zelf op een van onze eigen Google Adwords advertenties heeft geklikt…

Hoe werkt adverteren in Google Adwords?

Met een Google Adwords campagne betaalt u per klik voor een toppositie in de betaalde zoekresultaten van Google. Hierbij betaalt u dus niks aan Google zolang er niet op uw advertentie wordt geklikt, en betaalt u een klein bedrag per klik wanneer iemand wel op uw advertentie klikt.

Wat wij voor u doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor u op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor u in (uiteraard in overleg) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor uw product/dienst. Daarnaast stellen wij het budget en de maximale kosten per klik voor u in. Wanneer de campagne draait monitoren we continue hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Adwordscampagne via 074Media.NL weet u zeker dat u direct effectieve leads en offerteaanvragen binnenkrijgt.