Marketing begint op internet

Benieuwd of Nederland

voor u online kansen biedt?

Ook in Nederland zoekt en vindt 97% van alle mensen nieuwe bedrijven via Google; privé en zakelijk. Wanneer uw bedrijf vindbaar is in de Nederlandse Google dan betekent dat niet dat uw bedrijf ook vindbaar is in de Nederlandse Google.

Marketing Nederland

Marketing in Nederland gaat tegenwoordig effectief en eenvoudig via het internet. Daar waar vroeger met name beurzen en acquisitie de methoden waren, kan dit tegenwoordig op een nette manier via Nederlandse zoekmachines. Acquisitie wordt overigens in Nederland niet op prijs gesteld, vandaar dat het zeer passend is als potentiële Nederlandse klanten U vinden, in plaats van andersom. Door de opkomst van het internet is marketing van outbound naar inbound gegaan. Ook in Nederland zoeken en vinden 97% van de mensen nieuwe bedrijven en informatie via zoekmachines. De kunst is dus om goed vindbaar te worden in Nederland, zodat u meer contactaanvragen ontvangt. Marketing in Nederland begint altijd met een goed ingerichte website conform de Nederlandse standaarden en met een goede vindbaarheid in Google Nederland.

Onze ervaring leert ons dat het het plaatsen van enkel Nederlandse teksten op uw website niet direct resulteert in een hoge ranking in Nederlandse zoekmachines als Google.de, maar dat hier meer voor nodig is. Online marketing in Nederland begint dus met een Nederlandse website en de kennis hierover willen we graag met u delen.

Voor informatie omtrent een effectieve Nederlandse marketingstrategie komen wij graag vrijblijvend met u in contact. Via onderstaande button kunt u uw gegevens achterlaten en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per email of telefoon bereiken.

Online vindbaar

Overal gevonden, online in Nederland

Online adverteren

Op Amazon, eBay en in Google

Marketing Nederland: wees bescheiden en zorg dat U gevonden wordt!

De stap om te exporteren naar Nederland was vroeger veel groter dan nu. U bezocht wat beurzen en kocht een CD-rom met adressen van uw prospects om deze vervolgens te mailen en te bellen. Dit laatste is echter bij wet al verboden!  Nederlandsers hebben nu eenmaal een andere zakelijke houding dan Nederlanders en stellen het minder op prijs om gebeld te worden of marketingacties te ontvangen van onbekende leveranciers.

Als we daarbij in ogenschouw nemen dat het zakelijke verkeer van reactief naar proactief is gegaan, wat betekent dat mensen tegenwoordig door de opkomst van internet en Google zelf grotendeels opzoek gaan naar leveranciers en recensies, dan is vindbaarheid in Google een enorm bescheiden en gepaste manier om leads te krijgen vanuit Nederland. Tegen minimale kosten en geringe inspanning slaat u de spijker volledig op zijn kop bij uw potentiële relaties. Daarbij zoeken we naar de juiste wijze om hoger in de Nederlandse Google terecht te komen, zodat u ook gevonden wordt in Nederland en u op een betaalbare manier nieuwe contacten kunt binnenhalen via uw website.

Advies over online marketing in Nederland

Online marketing in Nederland is meer dan een paar Nederlandse teksten op uw bestaande website. Bent u benieuwd hoe wij online marketing in Nederland kunnen aanpakken? Wij vertellen u graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via de telefoon of stuur een berichtje via ons contactformulier.

Advies

Juridisch, Fiscaal advies

Wees bescheiden en zorg dat U gevonden wordt!