SEO Scan Rapportage

Meer leads meer en omzet uit

Nederland met onze SEOtrajecten

Met de gratis SEO Scan van 074Media.NL krijgt u snel een goed beeld hoe uw website / webwinkel in de zoekmachine van Google presteert.

De SEO Scan analyseert uw website op meer dan 30 cruciale punten en legt u haarfijn uit hoe u hoger kunt scoren in de zoekmachines.

SEO en gebruiksvriendelijkheid

De SEO Scan geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden. De scan maakt gebruik van een complex algoritme dat maar liefst 30 verschillende criteria meeneemt om te bepalen hoe goed uw site geoptimaliseerd is. Wanneer blijkt dat een of meerdere van deze factoren de gemiddelde score van uw website omlaag halen, weet u welke onderdelen van uw website gericht aangepakt moeten worden om hoger te scoren in Google.

Sociale impact

Voorbeelden van aspecten die in de gratis SEO Scan gemeten worden zijn sociale impactmobiele weergave en laadtijden. Sociale impact betreft de mate waarin een bedrijf online vertegenwoordigd is op sociale netwerken zoals Facebook, Google+ en Twitter. Het creëren van interactie met de doelgroep via sociale media zal de website laten stijgen in de zoekresultaten en de bezoekersaantallen verhogen.

Mobiele weergave

Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Ook op deze verscheidenheid aan apparaten en schermformaten moet een website goed worden weergegeven. Is dat bij uw huidige website niet het geval? 074Media.NL kan uw website responsive maken.

 

Gebruiksvriendelijkheid
Zoekwoorden Onderzoek
30 cruciale punten
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Email
Telefoonnummer
WEBSITE URL
Ruimte voor extra toelichting

Meer informatie
Hierboven worden slechts enkele voorbeelden genoemd van belangrijke ranking factoren. Wilt u meer informatie of een volledig overzicht van alle aspecten die een rol spelen? Wij mailen u een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Bekijk het aanvraagformulier bovenaan deze pagina.